Grappige smileys laten zien hoe ver je kind is gevorderd. Het stimuleert ook het zwemmen, want je kind wil natuurlijk van een sombere smiley een lachende smiley maken.

Inloggen Zwemscore Module

visje rg

Zwemscore

Als ouder en/of verzorger vindt u het belangrijk om regelmatig te worden geïnformeerd over de vorderingen van uw kind en wilt u graag op de hoogte zijn van de laatste resultaten. Voor onze zweminstructrices blijft het altijd moeilijk om na afloop van de les iedereen persoonlijk te woord te staan. Hiertoe ontbreken, zoals u wellicht kunt begrijpen, de tijd en mogelijkheden.

Interactief

Om u daadwerkelijk en direct op de hoogte te houden van de lesresultaten maken wij gebruik van het interactieve leerlingvolgsysteem 'Internet Zwemscore Module™'. Dit betekent dat periodiek de zweminstructrice tijdens de les de individuele resultaten opneemt en deze invoert in een hiertoe ontwikkeld computerprogramma. De zwemscores worden daarmede direct administratief verwerkt en gelijktijdig kunnen u en uw kind via een persoonlijke pagina (beveiligd met een zelf te kiezen wachtwoord) de scores op internet bekijken.

Aantrekkelijke uitstraling

Grappige smiley's geven de resultaten op een leuke manier weer. Als uw kind op alle onderdelen een voldoende heeft gehaald, dan zijn er ballonnen te zien, muziek te horen en wordt uw kind online uitgenodigd voor het volgende niveau groepje en als het zover is het diplomazwemmen. Zonodig kunt u de resultaten uitprinten om bijvoorbeeld aan opa en/of oma te laten zien. Via 'brieven of e-mail' kunnen wij met u communiceren. Zo kunnen wij u uitnodigen voor het diplomazwemmen of een periodieke nieuwsbrief toesturen, zodat u altijd goed bent geïnformeerd. Wel zo prettig!

Gegevens wijzigen

Op de persoonlijke pagina kunt u ook zien wat de verschillende onderdelen voor uw kind inhouden. Het is ook mogelijk om een pasfoto van u kind op de persoonlijke pagina te plaatsen, n.a.w. gegevens of e-mail adres wijzigen. Daarnaast kunt u uw kind op zijn persoonlijke pagina bij ziekte zelf afmelden zodat de zweminstructrices hiervan op de hoogte zijn.