visje rg

Internationaal Zwempaspoort

"Die wil ik hebben!" Een enthousiast kind dat graag zwemdiploma's wil halen is een zorg minder voor ouders. Het unieke internationale zwempaspoort stimuleert de vaardigheden in het water te vergroten. Wel zo'n veilig gevoel!

Kinderen zijn in ons waterrijke landje als vanouds veel in en rond het water. De mogelijkheden op het gebied van waterrecreatie en –sport nemen in rap tempo toe, waarbij de risico's even snel groter worden.

Veiligheid

Voor Zwemschool Haarlemmermeer staat veiligheid voorop. Alle zwemdiploma's hebben als doel om de veiligheid van uw kind(eren) in het water te bevorderen. Wij doen er daarom alles aan om de kinderen enthousiast te maken voor zwemmen. Een geleidelijke en heldere opbouw van de zwemeisen, die steeds beloond worden met aantrekkelijke certificaten, zal de kinderen enthousiast maken om zwemmen te leren èn te blijven oefenen. Want als je het een hele tijd niet doet, dan verlies je gauw de behendigheid in het water. En dat is tegenwoordig, zeker met de toename van bijvoorbeeld glijbanen en stroomversnellingen in de zwembaden, absoluut een risico.

Die wil ik hebben! De diplomalijn leert kinderen vanaf jonge leeftijd vertrouwd te worden met water. In kleine logische stappen worden de vaardigheden en behendigheden opgebouwd. Iedere stap kent zijn eigen certificaat, waardoor het extra leuk wordt om de diploma's te behalen.

In het nieuw ontwikkelde zwempaspoort staan al deze certificaten en diploma's op een rijtje en kunnen de kinderen stickers plakken voor ieder certificaat dat ze hebben behaald. Met het nieuwe zwempaspoort wil Zwemschool Haarlemmermeer een extra stimulans geven.

Happy Kids omslag zwempaspoort smallZwempaspoort

Het zwempaspoort laat in één oogopslag zien hoe vertrouwd het kind met water is. Het zit in een hoesje en heeft hetzelfde handzame formaat als het gewone paspoort. In zwembaden in binnen- en buitenland, waar gevraagd wordt naar de diploma's, is het tonen van het paspoort voldoende. Voorzwemmen of het meenemen van alle diploma's is nu niet meer nodig.

Wilt u in het bezit komen van zo'n paspoort? Surf naar onderstaande website en bestel hem.

www.zwempaspoort.nl