Een internationaal zwempaspoort, wel zo'n veilig gevoel.

visje rg

Zwemlessen

De diplomalijn 'Van Teddybeer tot en met Zeehond' leert kinderen vanaf jonge leeftijd vertrouwd te worden met water. In kleine logische stappen worden de vaardigheden en behendigheden opgebouwd. Beginnend bij Voortraject (Teddybeerserie), kun je uiteindelijk bij Zwemschool Haarlemmermeer vaardigheden ontwikkelen tijdens het hoofdtraject richting de diploma's A, B en C. De diplomalijn heeft onlangs een heel nieuw uiterlijk gekregen, waardoor het extra leuk wordt om de diploma's te behalen.

Watergewenning

Doel van de Teddybeer is om de beginner bij de zwemschool stap voor stap vertrouwd maken met het zwembad, het water. Bij de Teddybeer-serie wordt geen gebruik gemaakt van drijfmiddelen.

Lees meer Watergewenning

A - Diploma (otter)

De zwemlessen van het (internationale) A-diploma (Otter) omvat o.a. zwemmen met lichte/korte kleding, watertrappelen, onderwater zwemmen en meerdere keren 25 meter zwemmen voor het uithoudingsvermogen.

Lees meer A - Diploma (otter)

B - Diploma (bever)

De zwemlessen van het (internationale) B-diploma (Bever) omvat o.a. zwemmen met lichte/korte kleding, watertrappelen, langer onderwater zwemmen en meerdere keren 50 meter zwemmen voor het uithoudingsvermogen.

Lees meer B - Diploma (bever)

C - Diploma (zeehond)

De zwemlessen van het (internationale) C-diploma (Zeehond) omvat o.a. zwemmen met zware/lange kleding, watertrappelen, ver onderwater zwemmen, verschillende slagen hanteren, en 250 meter zwemmen voor het uithoudingsvermogen.

Lees meer C - Diploma (zeehond)

diplomalijn zwemschool 2016