Er wordt les gegeven in een zeer kindvriendelijke omgeving met kleurrijke les- en spelmaterialen, waardoor kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Ook de vaste gezichten op de groep dragen daar natuurlijk aan bij. Daarnaast heeft ons instructiebad een continue temperatuur van minimaal 31 graden, waardoor kinderen zich sneller prettig voelen. Het team streeft ernaar om iedere les weer kinderen met een lach naar huis te zien gaan!

visje rg

watertr smallOver ons

Zwemschool Haarlemmermeer B.V. maakt deel uit van de HappyKids Groep. Dit betekent dat de zwemschool wordt ondersteund door een groot team dat veel pedagogische kennis in huis heeft en ook kundig is op zeer breed gebied. Onze hoofd zweminstructrice Karen Mussche bepaalt samen met de coordinatrice en directie het beleid van de zwemschool, waarbij het kind centraal staat. Zwemmen moet vooral leuk zijn en daar wordt continu op aangestuurd.

De administratie van Zwemschool Haarlemmermeer B.V. maakt ook onderdeel uit van de HappyKids groep en wordt vanuit het centrale hoofdkantoor geregeld. Robine van der Zwaard is verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van de zwemlessen en is ook voor alle overige vragen op het hoofdkantoor bereikbaar op 085-0110070. U kunt haar ook via ons e-mail adres uw vragen stellen.