Door de formule van kleine groepen en dus meer individuele aandacht, leren kinderen bij Zwemschool Haarlemmermeer sneller zwemmen!

visje rg

Diploma Garantie

Zwemschool Haarlemmermeer B.V. biedt diplomagarantie. Dit betekent dat als uw kind het zwemdiploma A niet binnen de garantie-periode haalt, wij de verdere zwemleskosten tot het diploma A voor onze rekening nemen.

Voorwaarden

  • 1216015 smallDe garantie gaat in na een netto zwemles periode van 18 maanden in het cursustraject zwemdiploma A
  • Minimale leeftijd van uw kind is bij aanvang van watergewenning 4 jaar en 3 maanden.
  • Geldt uitsluitend op het cursustraject Zwemdiploma A (zie onze lesopbouw)
  • Absentie door ziekte, of andere uitval, wordt niet tot de garantieperiode gerekend. Gemiste lessen kunnen dan ook niet ingehaald worden. Er mogen maximaal 3 lessen worden gemist
  • De zwemlesperiode mag niet langdurig onderbroken worden.
  • Op ons verzoek dient de leerling aangeboden extra zwemlessen te volgen.
  • De garantie geldt niet indien de leerling fysieke en/of psychische beperkingen heeft of krijgt.

Hoe lang duurt het voordat mijn kind mag afzwemmen?

Hoewel elk kind anders is geven onderzoeken aan dat er circa 75 lessen nodig zijn voor het behalen van het A-Diploma. Aangezien er niet elke week wordt lesgeven (i.v.m. vakantieperioden) duurt het dus soms wel twee jaar! Door de formule van kleine groepen en dus meer individuele aandacht, leren kinderen bij Zwemschool Haarlemmermeer B.V. sneller zwemmen! Ieder kind start bij ons in groep 1, watergewenning. In deze groep worden kinderen eerst watervrij gemaakt alvorens aan het A diploma traject te kunnen beginnen. Kinderen worden als het ware eerst spelenderwijs vertrouwd gemaakt met water. Vanaf groep 2 start het A diplomatraject.Over dit traject geldt de diplomagarantie, die garandeert dat u nooit langer dan 18 maanden hoeft te betalen voor het cursustraject Zwemdiploma A. Duurt de aanloop naar het diploma onverhoopt toch langer dan zijn de kosten voor Zwemschool Haarlemmermeer B.V., mits uiteraard aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.

Andere gestelde vragen?